• Фустан

  Regular price ден 1,080 MKD
  Regular price ден 1,440 MKD Sale price ден 1,080 MKD
  Фустан
  Sale
 • Фустан

  Regular price ден 880 MKD
  Regular price Sale price ден 880 MKD
  Фустан
 • Долг цветен фустан

  Regular price ден 1,260 MKD
  Regular price Sale price ден 1,260 MKD
  Долг цветен фустан
 • Фустан

  Regular price ден 1,140 MKD
  Regular price Sale price ден 1,140 MKD
  Фустан

Добредојдовте на Bootrello.mk


место каде ќе ги пронајдете најдобрите парчиња облека за секој вкус и пригода. Темелно го проверуваме квалитетот на нашата понуда, работиме само со сигурни добавувачи, така што вие добивате само најквалитетен производ. 

 • Боите на летото со вас!

  Дезениран фустан со колан и постава.

 • Елеганција, стил и лежерност!

 • Совршената наметка која трансформира.

  Топла наметка и задолжителен додаток во вашиот плакар.