Skip to product information
1 of 1

bootrello.mk

Комплет

Regular price ден 1,260 MKD
Regular price ден 1,740 MKD Sale price ден 1,260 MKD
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Големина

Лежерен комплет од блуза и панталони 


Материјал: полиестер

Должина на артиклот: 40 см
Внатрешна должина на ногата: 70 см
Висина на моделот: 1.77 см