Skip to product information
1 of 1

Bootrello

Бел дуксер

Regular price ден 980 MKD
Regular price ден 1,260 MKD Sale price ден 980 MKD
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Големина

Удобен дуксер со капа 

Материјал - 100% памук, внатрешноста на материјалот е футер