Skip to product information
1 of 1

bootrello.mk

Фустан

Regular price ден 760 MKD
Regular price ден 960 MKD Sale price ден 760 MKD
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Големина

Фустан со цветен дезен

Материјал - вискоза

Мерки за големината S
Должина: 120 см
Обем на половината: 80 см

Мерки за големината M
Должина: 121 см
Обем на половината: 82 см

Мерки за големината L
Должина: 122 см
Обем на половината: 84 см

Мерки за големината XL
Должина: 123 см
Обем на половината: 86 см