Skip to product information
1 of 1

Bootrello

Туника

Regular price ден 580 MKD
Regular price ден 740 MKD Sale price ден 580 MKD
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Големина

Туника со карнер

 

Материјал - вискоза, ликра

 

Мерки за големина 38

Ширина во рамења - 38см

Обем во гради - 88см

Должина - 78 см

 

Мерки за големина 40

Ширина во рамења - 40см

Обем во гради - 92 см

Должина - 80 см

 

Мерки за големина 42

Ширина во рамења - 42 см

Обем во гради - 96 см

Должина - 82 см