Skip to product information
1 of 1

bootrello.mk

Плетена блуза со бисери

Regular price ден 640 MKD
Regular price ден 840 MKD Sale price ден 640 MKD
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Сива плетена блуза со карнери и бисери

Стандардна големина

 

Мерки за големина 

Ширина во рамења - 44 см
Обем во гради - 96 см
Должина - 50 см