Skip to product information
1 of 2

bootrello.mk

Комплет

Regular price ден 1,220 MKD
Regular price ден 1,440 MKD Sale price ден 1,220 MKD
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Големина

Комплет спортски костум

Материјал: 100% памук

Мерки за моделот: SM

Јакна: 62 см (1-3 см може да варира)

Панталони: 90 см (може да варира помеѓу 1-3 см.)


Мерки за моделот: LXL

Јакна: 64 см (1-3 см може да варира)

Панталони: 92 см (може да варира помеѓу 1-3 см.)

 

 

Висина на моделот: 1.77 см