Skip to product information
1 of 1

Bootrello

Дуксер во корална боја

Regular price ден 980 MKD
Regular price ден 1,260 MKD Sale price ден 980 MKD
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Големина

Удобен дуксер со капа 

Материјал - 100% памук, внатрешноста на материјалот е футер.